Farcia's Daily Media - Just In Time

Kul med musik

Det är här liga med musik, det finns så mycket dom ä härligt med musik, det kan vara att lyssna på musik eller att spela musik eller att skapa musik. Ja det finns så mycket som är härligt med det.
Jag önskar att jag kunde spela akustisk gitarr, det är något som jag verkligen skulle vilja kunna. För länge sedan så tog jag faktiskt lite gitarr lektioner och det var jätte kul, men sen så rann det ut i sanden.

Skulle vilja återuppta det igen

Ja det skulle vara väldigt kul att återuppta spelandet eller rättare sagt lektionerna att lära mig det. Det skulle verkligen vara kul. Har vänner som är jätte duktiga på att spela instrument och det är så underbart att lyssna till dom och få höra dom spela musik.
Ja det finns så mycket som musiken ger, det ger en speciell känsla och det är kul att det finns så mycket att lära hela tiden. Och så finns det musik för alla tillfällen. Ibland så vill man ha lugn musik och andra gånger vill man ha lite upptempo låtar för att få lite mer energi.
Ja det är härligt att det finns så mycket att ge och så mycket som musiken ger en och det är en härlig känsla när man känner att musiken ger en kraft och energi. Ja det är härligt det.

Så nån gång i framtiden så ska jag ta mig tid att lära mig spela gitarr igen, för det var något som jag verkligen tyckte om och något som gjorde mig väldigt glad. Så jag hoppas att det ska bli möjligt någon gång snart. Och det måste det ju bli det är jag säker på. Sen skulle det var härligt att lära sig spela digitalpiano och alla möjliga instrument, det finns ju så många vackra instrument att lära sig.